Lammracks verts recept

Lammracks med kantarellpytt

Lammracks med kantarellpytt

Putsa lammracksen från senor. Bryn lammracksen runt om, salta och peppra. 150 g haricots verts. Lamm. Riv vitlök, hacka rosmarin och blanda med persilja
Lammracks med rödvinssky

Lammracks med rödvinssky

Servera lammracksen med mos, kokta haricots verts och rödvinssky. haricots verts. Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper
Lammracks med rosmarinsky, tryffelpotatismos och grönvit bönsallad

Lammracks med rosmarinsky, tryffelpotatismos och grönvit bönsallad

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1,5 kg lammracks , ca 30 stycken Marianad 1 st citron(er) , ekologiska 0,5 dl rapsolja 1 krm svartpeppar , nymald 1 tsk salt 1 st gul lök(ar) 6 klyfta(or) vitlök 1 st persilja , kruka Potatismos 2 msk salt , till kokvattnet 1 svartpeppar , nymald 1 salt 200 gram smör 4 dl mjölk 1 msk tryffelhonung 200 gram mascarponeost , ca 2 dl 2 kg potatis(ar) , mjölig sort som mandelpotatis eller Fontane Rosmarinsky 1 salt 3 msk smör , mjukt 2 tsk vetemjöl 1 svartpeppar 1 msk socker 2 msk kalvfond 8 dl rött vin 1,5 msk rosmarin , torkad Sallad 0,5 tsk salt 2 dl borlottibönor , kokta 300 gram haricots verts , färska 1 st rödlök(ar) Servera till 1 msk smör , eventuellt Köp receptet

Lammracks med ljummen örtdressing

Tärna paprikan och dela haricotvertsen i mindre bitar. Eftersom vi hade med oss ett stycke lammracks och precis sett programmet ”Sveriges mästerkock” där Monika tillagade denna rätt, tog vi fram den ur frysen och lagade efter hennes recept
Lammrostbiff med överraskande smaker

Lammrostbiff med överraskande smaker

Garnera med den finhackade persiljan och serverad med rostad potatis och lätt kokta haricot verts. Lammrostbiff med apelsin, oliv och sardellsås

Lammracks med rödvinssky

Servera lammracksen med mos, kokta haricots verts och rödvinssky.  Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper