Skölj och dela tomaterna. Fördela över tomaternas snittyta och ringla över lite olivolja. Servera med provensalska tomater och ugnstekta mandelpotatishalvor
Skölj och dela tomaterna. Fördela över tomaternas snittyta och ringla över lite olivolja. Servera med provensalska tomater och ugnstekta mandelpotatishalvor
Skölj och dela tomaterna. Fördela över tomaternas snittyta och ringla över lite olivolja. Servera med provensalska tomater och ugnstekta mandelpotatishalvor
Dela tomaterna på mitten, pensla med lite olivolja och strö över lite havssalt. Bryn smöret i en stekpanna och vänd runt lammracksen så de får en fin färg, kryda med mortlad timjan, havssalt & svartpeppar
Några lammracks som får steka till 58g i innertemperatur är alltid rätt. 6st Lammracks1msk Olivolja2st Vitlöksklyftor1tsk MyntaSalt & peppar från kvarnGrönsaksragu. Lammracksen, gnid in racksen med oljan och kryddorna, stek i en panna runt om till en fin gyllene färg runt om, efterstek i ugn ca 120g till 58g i innertemperatur, använd en stektermometer. När lammracksen är klara så låter ta ut dem ur ugnen och låt vila i ca 10min, skär i portionsbitar, under tiden så fräser du på grönsakerna i oljan och vitlöken. 6st Lammracks
LAMMRACKS. Blanda samtliga delar av salladen och placera de trancherade lammracksen ovanpå. 1800 g Lammracks. 12 stora tomater eller 1 låda coctailtomater. 11 CitronPutsa vid behov bort eventuella hinnor från lammracksen