Färsk timjan (finhackad). När jag äntligen fick provat att tillaga lammracks, hade jag väl glömt min systemkamera på jobbet, så det fick bli till att ta bilder med pocketkameran, vilket inte alls blir lika fina bilder Men men
Smaker som verkligen passar till lamm är citron, rosmarin, timjan och fetaost. Lammracks. Lamm är bland det godaste man kan tillaga på grillen och väljer du en detalj som lammracks får du en smakupplevelse utöver det vanliga
timjan. Bryn de rumstempererade lammracksen tills de får en fin färg. Lamm, ugnsstekningNär rotfrukterna nästan är klara sänker du värmen till 150 grader och lägger in lammracksen i mitten av plåten. lammracks (800 g)
Gnid in lammracksen med salt, vitpeppar och färsk repad timjan. timjan. lammracks,. timjan. 1 kg lammracks. När rödbetorna är klara sänker du värmen på ugnen till 150 grader och sätter in lammracksen. varmrätt 1 kg lammracks
Rör ner ströbrödet och bred på lammracksen eller lammfilén. ) ca 1,3 lammracks eller lammfilé. Mixa persilja, rosmarin, citronskal, skalad vitlök, flingsalt, svartpeppar och smör i matberedaren till en jämn smet