Smula ost över och lägg lammracksen överst. Fördela ut mynta, rödbetor och ringla olivolja över. 900 g Lammracks. 1 dl Mynta, strimlad. 900 g Lammracks. 1 dl Mynta, strimlad
Pappa brukar alltid servera en ärtpuré med mynta till lammet och här är min egen variant. Lammracksen blev perfekta och potatisklyftorna örtades in och grillades, också för att spara plats
Gröna färska örter - jag tog persilja, oregano, dragon och mynta. Tog upp ett gäng hela lammracks samt en bit entrecoté på ben ur frysen inför att goda vänner skulle komma på besök
Örtoljan som jag har till grillade lammracks här i min receptblogg passar också bra till. Den som vill kan gärna ha med lite hackad mynta som också passar bra till lamm
lammracks. mynta - färsk. Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Lammracks som fick marinera i en blandning av harissa och lime, couscous med färsk mynta och torkade aprikoser, tillagat i en buljong med tomat och chili