Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper. Skala och hacka löken fint och fräs den i en kastrull med smör, tillsammans med tomatpuré och socker, utan att löken får färg
Kött som tillagas medben smakar verkligen så mycket mer än bara en renskuren filé. Tillbehöret idag kanske inte är något man brukar förknippa med just lammracks, men jag tror att det kan bli bra kombination
Lammrack är en kotlettrad med långa ben, en mycket mör och god styckningsdel. Börja med gratängen. Låt rödbetorna svalna något och skala dem sedan med händerna
Svenska lammracksmed fänkål & örter samt svensk grillkorv Halloumi. Lammracksen var fantastiskt goda. Men jag tror redan nu att årets grej blir den här potatissallad med smak av mynta
Dela lammracksen emellan benenmed vass kniv. Här får ni mina favoritlammracks och lite goda röror till såsom Salsa verde, bönkräm, eller filodegskorgar med chevre