Klyftpotatis medbacon, rödlök och kapris, så gott. Med lite inspiration från Kreta vi precis besökt bestämde vi oss för att skära ut lammracks, det är ju så gott och ser så fint ut
Thaigrillade LammracksVästerbotten Cheese DogÄlg- och kantarellkorv med smörfräst kantarell, knapergrillat bacon och lingonchutneyJäger & Cherry CokeribsWhiskyrökt KalkonlårfiléThanksgiving TurkeyEn norrländsk hot dog med samiska inslag
Bunta ihop medbacon. Dessutom har det gått tillräckligt många år sedan Sergeant Pembry försåg Hannibal Lecter med nästan råa lammkotletter att man kan äta dylika utan att betraktas som en presumtiv seriemördare
hacka vitlök, rosmarin och chili, blanda med olja och peppar och låt köttdelen av lammet marinera. Fräs vitlöken i olja tillsammans med rosmarin och timjan
Skölj linserna och fräs vitlöksklyftor och bacon lätt i oljan i en vid och djup panna. Hacka vitlöken grovt och blanda med persilja och rosmarin samt en nypa flingsalt
Det är mycket godare medlammracks än annat lammkött och de blir så himla knapriga av att grillas. Finputsa lammracksen från alla senor och en del av fettet, där som lammsmaken sitter
Jag traskade runt på ICA och tvekade mellan klassisk falukorv, färska kycklinglår, grillkorv utan skinn, färsk gös att filéa själv, bacon eller lammracks