Gnid in lammracksen med salt och pepparmix. Skala lökarna och lägg ner dem i kastrullen. Låt lökarna sjuda i smöret tills de är mjuka, ca 20 min. Grilla eller stek dem 2-3 min på varje sida Servera lammracks med de smörkokta lökarna. 8 lammracks. 8 steklökar. 8 vitlöksklyftor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 8 lammracks ½ tsk salt 1 tsk pepparmix, t ex rosépeppar, svartpeppar, sechuan/ vitpeppar 150 g grön böna 100 g Arla® Svenskt Smör 8 steklökar 8 vitlöksklyftor ½ dl hackad färsk persilja rivet skal av ½ citroner
Skala och hacka lök och vitlök. Lägg lammracksen på en plåt med bakplåtspapper. Blanda lök, vitlök, citron-skal och -saft, olja, repad rosmarin, salt och peppar
När pastan kokats ska den nämligen ner i en vid traktörpanna, där schalottenlök redan har fått svetats med rosmarin, pesto och olivolja, för att slutligen sedan ha sjudits i vitt vin
Skär bort det gröna på knipplöken och spara till dressingen. Skör löken i kvartar. Lägg lök, sparris och broccolitoppar i en form och tillsätt olivolja och salt