lammracks. koriander - mald. korianderrot. koriander - färsk. Blanda alla kryddorna och marinera lammracksen, låt svalna i kylskåpet i 7-8 timmar. Värm ugnen till 225 grader, grilla sedan lammracksen i 6 till 7 minuter
Strö över den grovt hackade koriandern precis innan servering. Parera lammracksen. Gnid in era lammracks med den grovt hackade rosmarinen, den rivna vitlöken, salt och peppar
Servera på en bädd av färsk koriander, ringla över sesamolja och strö över finhackad salladslök. Man äter lammkött i kina men inte i så stor omfattning, fläsk är det kött som det konsumeras mest av
Mixa yoghurt, currypasta, mynta, koriander och citronsaft i en mixer eller matberedare tills allt blandats - marinaden ska vara klumpig och trögflytande
Grovhacka pistagenötter, persilja, koriander och skalad vitlöksklyfta. Måste bara tipsa om supergoda Lammracks med ört- och pistaschcrust som vi gjorde i påskas