Lammracks grönsaker recept

Lammracks med grönsaksragu och rotfruktsgratäng

Lammracks med grönsaksragu och rotfruktsgratäng

Några lammracks som får steka till 58g i innertemperatur är alltid rätt. 6st Lammracks1msk Olivolja2st Vitlöksklyftor1tsk MyntaSalt & peppar från kvarnGrönsaksragu. Lammracksen, gnid in racksen med oljan och kryddorna, stek i en panna runt om till en fin gyllene färg runt om, efterstek i ugn ca 120g till 58g i innertemperatur, använd en stektermometer. När lammracksen är klara så låter ta ut dem ur ugnen och låt vila i ca 10min, skär i portionsbitar, under tiden så fräser du på grönsakerna i oljan och vitlöken. 6st Lammracks
Lammracks med polkabetor och getostcreme

Lammracks med polkabetor och getostcreme

Låt det färdiga lammet stå under folie tills grönsakerna är klara. Lammracks som tillagas i ugn blir fantastiskt saftiga, speciellt om du hittar en riktigt fin bit lamm
Lammrack

Lammrack

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 0,5 kg lammrack , putsa köttet och skrapa benen 2 dl senap 2 st vitlöksklyfta(or) , pressade 1 msk rosmarin , färsk, hackad 1 msk basilika , färsk, hackad 1 msk persilja , färsk, hackad 1 tsk salt 1 msk olivolja , extra virgin 2 tsk svartpeppar till servering 0 st Rödvinssås 0 st grönsaker Köp receptet
Ratatouille i Crock-Pot

Ratatouille i Crock-Pot

En klassiker till grillad mat som lammracks, kycklingklubbor, köttbit eller stekt fisk. Hacka och tärna alla grönsaker
Lär dig grilla

Lär dig grilla

Lammracks. korvar, hamburgare, kycklingfiléer, tunnare köttskivor, grönsaker etc. Lär dig grilla som en kung