Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw ♥1. 1 kg lammracks 1 msk HP sås 1 tsk Dijonsenap. Lite tomatpure 1 msk Liquid smoke av valfritt märke eller smoked paprika Butterbeans/bondibeans/vitabönor eller dom du tycker om 1/2 gul lök. Grilla lammrackseneller stek i stekpanna ca 2 minuter på var sida. 1 kg lammracks 1 msk HP sås. 1 msk Liquid smoke av valfritt märke eller smoked paprika Butterbeans/bondibeans/vitabönor eller dom du tycker om
Lammkotletterna behöver heller inte vara nästan råa. Detta påstående är lika bisarrt som att entrecôten skulle smaka skinnjacka eller att skinkan smakar fotboll
Lammkotlettereller som det populärt kallas för, lammracks. 8 st lammkotletter. 1 nypa eller 2 salt. Stoppa i formen i en plastpåse in i kylen 1 timme eller 2. Härlig mat 8 st lammkotletter
Det går lika bra att använda lammytterfiléer ellerlammkotletter istället för lammracks. Lägg lammracksen i en fryspåse, häll över marinaden, rör om, knyt ihop påsen och låt köttet marineras i ett eller två dygn i kylen
Om du vill kan du ersätta lammkotletterna med lammrackseller lammfilé. 800 gram lammkotletter. Tips. När du tillagar filé i ugn är det bästa att använda en stektermometer och ta ut köttet när innertemperaturen är ca 55 grader
Jag har gjort det här med lammrostbiff som jag tycker är en så trevlig styckningsdetalj men naturligtvis kan du använda det för lammkotlettereller ett lammrack också
Låt lammracksen bli rumstempererade. Salta och peppra racksen och grilla dem ca 3 minuter på varje sidan i en grillpanna eller på utegrillen. 12 lammracks