Lammracks eller lammkotletter recept

Lammkotletter med getostkräm

Lammkotletter med getostkräm

Sätt ugnen på 125°. Skär tomaterna i halvor och blanda med olja, vitlök, socker, salt och peppar. Lägg dem i en ugnssäker form med snittytan uppåt
Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw

Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw

Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw ♥1. 1 kg lammracks 1 msk HP sås 1 tsk Dijonsenap. Lite tomatpure 1 msk Liquid smoke av valfritt märke eller smoked paprika Butterbeans/bondibeans/vitabönor eller dom du tycker om 1/2 gul lök. Grilla lammrackseneller stek i stekpanna ca 2 minuter på var sida. 1 kg lammracks 1 msk HP sås. 1 msk Liquid smoke av valfritt märke eller smoked paprika Butterbeans/bondibeans/vitabönor eller dom du tycker om
Citronindränkt lamm

Citronindränkt lamm

I tidningen pratar de om lammracks (VAR. Lammkotletter, lammrackseller lammstek i skivor så det räcker till 4 personer
Påskalamm - lamm som verkligen tystnat...

Påskalamm - lamm som verkligen tystnat...

Lammkotletterna behöver heller inte vara nästan råa. Detta påstående är lika bisarrt som att entrecôten skulle smaka skinnjacka eller att skinkan smakar fotboll
Kalmarlåda

Kalmarlåda

Detta gjorde jag för att vara säker på att få köttet lagom tillagat men den som vill skär isär racket eller köper kotletter och steker var för sig

Marockanska lammkotletter

Ringla över olivolja, och strö sedan över salt och torkad timjan eller oregano. Finhacka det mesta av persilje- eller myntabladen (spara några blad)

Lammracks på grillen

12 enkla lammkotletter med ben eller 8 dubbla.  Blanda marinaden. Lägg köttet i dubbla plastpåsar, häll på marinaden och blanda runt
Stekt lamm med getostkräm

Stekt lamm med getostkräm

1 kg lammkotletter. Skär bort kanterna på osten. Mixa crème fraiche och ost till en slät kräm, ställ kallt

Glaserat lamm med mandelpotatisbakelse

Om du vill kan du ersätta lammkotletterna med lammrackseller lammfilé. 800 gram lammkotletter. Tips. När du tillagar filé i ugn är det bästa att använda en stektermometer och ta ut köttet när innertemperaturen är ca 55 grader
Lammrostbiff med överraskande smaker

Lammrostbiff med överraskande smaker

Jag har gjort det här med lammrostbiff som jag tycker är en så trevlig styckningsdetalj men naturligtvis kan du använda det för lammkotlettereller ett lammrack också