Blanda ner senap, pressad vitlök, yoghurt och timjan i vitkålen. Lammkotletter med bön/chiliröra och coleslaw ♥1. Lite socker för att få fram tomatsmaken salt och peppar 1 msk dijonsenap 1 msk färsk hackad timjan 400 g tunt skuren vitkål. Lägg vitkålen och moroten i en bunke och blanda med ca 1/2 tsk salt och massera in. 1 msk dijonsenap 1 msk färsk hackad timjan 400 g tunt skuren vitkål. Lägg vitkålen och moroten i en bunke och blanda med ca 1/2 tsk salt och massera in
Bryn lammkotletterna eller bogen hastigt i stekpanna. 8 st lammkotletter och/eller lammbog12 st spröda nya färska morötter helst direkt ur landet6 st färska rödbetor2 st rödlökEn liten vitkålNågra kvistar rosmarin2 st vitlöksklyftor2 dl rödvin2 msk sirapSalt och pepparOlivolja. När lammet har varit 1½ timme i ugnen tillsätter du vitkålen skuren i mindre bitar samt droppar över sirapen på kålen. Bon appetit 8 st lammkotletter och
Strimla vitkål. Fördela de ugnsbakade grönsakerna ovanpå och servera till lammkotletterna. Krydda lammkotletter med 2 krm salt och 1 krm svartpeppar. 300 g vitkål. 2 kg lammkotletter