I med grädde, sambal, soja, osten, buljongtärningen och låt puttra tills den tagit ihop. Fick tag i några finfina lammkotletter som blev helt perfekt stekta
Blanda soja, olja, citronskal, rosmarin och vitlök i en stor fryspåse. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem i marinaden och gnid runt den
Smaka av med soja och häll till sist i grädden och låt koka upp. Stek lammkotletterna i smör i stekpannan på medelhög värme i 3 min. 600 g Scan lammkotletter. 1 tsk soja
Blanda fond, soja, vinäger och vatten i en kastrull, och koka upp. Lammkotletter. Servera till lammkotletterna tillsammans med kokt broccoli och tomater
Nu fick det i alla fall bli lammkotletter, marinerade i en marinad som fått smak av lime och mörkt muscovadosocker, och med ett fluffigt rosmarindoftande smör därtill
Lammkotletter, tsatsiki och grekisk sallad. Häll lite rapsolja, soja eller balsamvinäger, pressade vitlöksklyftor salt, peppar och eventuellt någon extra krydda, exempelvis chili eller en örtkrydda (rosmarin passar bra med lamm
Dessutom har det gått tillräckligt många år sedan Sergeant Pembry försåg Hannibal Lecter med nästan råa lammkotletter att man kan äta dylika utan att betraktas som en presumtiv seriemördare
Maken grillade lammkotletter som hade legat i marinad hela dagen. Marinaden var hans eget recept med olja, soja, rött vin, honung, vitlök, timjan och rosmarin