lammkotletter. Servera dom ugnsbakade grönsakerna med kotletterna och vitlökskrämen. Tillsätt sedan oljan droppvis till en tjock kräm och smaka av med salt
Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Gör en tzatziki av gurka, yogurt och vitlök och smaka av med salt och peppar. olja, salt, peppar, kryddor (har du inte färska går det alldeles utmärkt med torkade), soja och citron
4 st dubbla lammkotletter. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan. Dela champinjonerna, strimla purjolöken grovt och stek dem i smör i en panna
Blanda soja, olja, citronskal, rosmarin och vitlök i en stor fryspåse. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem i marinaden och gnid runt den
Tänk på att lammkotletter är ganska små så räkna med minst tre kotletter per person. Grillat lamm tycker vi blir allra godast att servera på medelhavsvis