Idag får du tips på ett riktigt gott tillbehör till grillade lammkotletter som jag marinerade med olivolja, pressad citron, torkad timjan och chiliflingor
Servera lammkotletternamed lite ripplad balsamicosirap, salsan och bladspenaten. Lammkotletter från fransk styckning är något av en favorit och det är perfekt att grilla på en fredagkväll
4 st dubbla lammkotletter. 2 dl Arla Köket® crème fraiche gourmet rostad vitlök&timjan. Dela champinjonerna, strimla purjolöken grovt och stek dem i smör i en panna
4 Grillade grönsaker 1 stor aubergine (à ca 500 g) 1 zucchini (à ca 400 g) 2 röda paprikor 2 stora rödlökar 0,8 dl olivolja + till pensling rivet skal och juice av 1 citron 1 msk repad timjan 1 1/2 tsk salt 2 krm peppar Lammkotletter 2 vitlöksklyftor 1 kg lammkotletter 1/2 dl olja flingsalt och svartpeppar Vitlökscrème 1 hel vitlök med skal 2 tsk olja 3 sardellfiléer 2 dl crème fraiche 1 tsk flingsalt 1 tsk socker Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Garnera med lite färsk timjan och rosmarin. Späd med buljong och låt såsen koka några minuter. Täck fatet med aluminiumfolie och stek dem klara mitt i ugnen ca 10 minuter. 4 st lammkotletter. 1 msk timjan