Stek lammkotletter tills det tar lite färg, salta och peppra, häll på vatten så det täcker, lägg i några kvistar rosmarin, tillsätt citronsaften och pressa ner vitlöksklyftor
Fortsätt med att skala löken och finhacka den. Stek lammkotletterna i smör med salt och peppar. 2 färska lökar. 2 vitlöksklyftor, främst de färska. 2 lammkotletter per person. 2 färska lökar. 2 vitlöksklyftor, främst de färska. 2 lammkotletter per person
Skala löken och skär av en bit av ändarna så att de kan stå upp i samma form som potatisen. Lägg upp pestopotatisen, toppa rödlöken med fetaostkräm och servera med örtsallad
Klyfta betor och lök. Dela vitlökarna på mitten. Lägg vitlök, kapris och sardeller ovanpå. 1 kg lammkotletter. 1 st vårlök. 2 st vitlök. 2 st vitlöksklyftor
Lammkotletterna får här en härlig smak av att stekas med timjan och serveras med ramslökssås. Värm olivoljan i en stekpanna och stek lammkotletterna tillsammans med timjankvistarna några minuter på varje sida
Tillsätt grönkål, morötter, lök, buljongtärning och vatten. Med lammkotletter i frysen och grönkål i kylen blev det en underbar kombination till dagens middag
Blanda ihop vitlöken, rosmarinen, citronskalet och olivoljan med salt. Ett rött vin som skulle drickas till nöt eller lamm, så vi bestämde oss för att prova på att grilla lammkotletter