Hetta upp oljan i en stekpanna och stek lammkotletterna i omgångar ca 3 minuter på varje sida tills de är väl brynta. Häll myntasåsen i stekpannan när alla lammkotletterna är brynta och hetta upp ca 1 minut under omrörning för att blanda med skyn från lammkotletterna. 2½ dl kycklingbuljong. 12 lammkotletter
600 g lammkotletter. 3 dl kycklingbuljong av fond eller tärning. Häll buljongen till såsen i en kastrull och koka den kraftigt tills ungefär hälften återstår
TAGINE en rätt stor gryta minst 6-8 port1,3 kg lammkotletter med ben6-8 färska tomater, grovhackade1 liter rivna morötter3 gula lökar, hackade1-2 dl gula russin2-3 dl torkade aprikoser, grovhackade½ liter kycklingbuljong2 burkar passerade tomater1 citron, skaletfärsk korianderhyvlade mandlarsaltolivoljaKRYDDORkorianderspiskumminbockhornsklövergurkmejakanelmuskotsöt paprikarökt paprikasvartpeppar1. 1,3 kg lammkotletter med ben