Det fanns charkuterier och en ost, oliver och stora kapris, marinerade räkor på spett, möra kycklingspett med hemmagjord chutney, stark och god aioli, spansk tortilla, fyllda små röda paprikor och fantastiskt goda lammkotletter
Salta och peppra lammkotletterna. Blanda sparris, lök, tomater, kapris och mynta i en skål. Grilla citronerna i 10-12 minuter och lammkotletterna i 2-4 minuter per sida beroende på tjocklek. 12 lammkotletter. 4 msk kapris
6-8 sardeller med kapris. Blanda rosmarin med olivolja och vitlök. Vänd kotletterna i blandningen. Koka skockorna i lättsaltat vatten tillsammans med några citronskivor
Kaprismajonnäs. Salta och peppra lammkotletterna och grilla dem i het panna 2-4 minuter på varje sida, beroende på hur genomstekta de önskas. 3-4 enkla lammkotletter. 1 msk kapris
Servera till grillat eller som jag denna gång till stekta lammkotletter och smörfrästa champinjoner. Blanda gräddfil eller creme fraiche med majonnäs, senap och kapris, blanda sedan ner det helt avsvalnade zucchinifräset
Kör persilja, salvia, dragon, vitlök, kapris, sardeller och senap i mixer. 2 msk kapris. Skrapa potatisen väl och koka den nätt och jämnt färdig i lättsaltat vatten