Varva potatis, kronärtskockor, salt, svartpeppar och gräslök i en stor smord ugnssäker form. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem i marinaden och gnid runt den
Lammkotletter, tsatsiki och grekisk sallad. Det finns ju ingen svensk färskpotatis än, men man kan ta lite mindre vanliga potatisar och servera med smör och gräslök, det blir väldigt gott till laxen
Vi tänkte spinna vidare på vårt tidigare inlägg om lammkotletter och bjuda på ytterligare ett till recept till din sydamerikanska grillfest, en så kallad asado
J hade marinerade lammkotletter med sig. Blanda creme fraiche, grädde, majonnäs, skalat och finhackat äpple, finhackad gul lök, klippt gräslök, salt, vitpeppar, socker
1 dl finhackad gräslök. Blanda soltorkade tomater, majonäs, matyoghurt, senap, gräslök, salt, svartpeppar och 2/3 av bacontet till en röra. 100 g färskost med vitlök, örter, gräslök ( i bit). 1 kg lammracks (lammkotletter, gärna med en del av benet fritt från kött). 1 dl finhackad gräslök. 100 g färskost med vitlök, örter, gräslök ( i bit). 1 kg lammracks (lammkotletter, gärna med en del av benet fritt från kött)
Varva potatis, kronärtskockor, salt, svartpeppar och gräslök i en stor smord ugnssäker form. Snitta fettkanten på lammkotletterna och lägg ner dem i marinaden och gnid runt den