Lammkotletter är enkelt att göra och är väldigt goda i sig med bara lite vitlökssmör till. 12 st lammkotletter. ca 6 teskedar Organic Korma Curry Paste (finns att köpa på tex mathem. Relaterat 12 st lammkotletter. ca 6 teskedar Organic Korma Curry Paste (finns att köpa på tex mathem
Fredagsmiddagen grillade vi lammkotletter (på utegrillen – ja. Monkans thaiinspirerade musselsoppa, 4 pers1 fänkål i mindre bitar1 hackad gul lök1 finhackad vitlöksklyftaCa 3 cm ingefära, finhackad eller riven2 msk röd currypasta3 msk tomatpuré1 dl vitt vin2 dl vispgrädde3 dl musselfond500 ml krämig kokosmjölkFräs fänkål, lök, vitlök, ingefära, curry och tomatpuré i kokosfett någon minut
Stek lammkotletterna i rikligt med rapsolja. Bryn lök och curry i olja. 1 lammkotletter. 4 krm curry. 1. Salta köttet med flingsalt, grovmalen svartpeppar och torkad rosmarin
1 msk curry. 1 kg lammracks (lammkotletter, gärna med en del av benet fritt från kött). 1 msk curry. 1 kg lammracks (lammkotletter, gärna med en del av benet fritt från kött)
Servera lammkotletterna med curry- och ingefärsmorötterna samt bröd eller ris. Lägg lammkotletterna i marinaden och låt dem marineras i minst fem timmar (gärna över natten)