Att laga lammkotletter med chèvregratinerad sötpotatis är inte svårare än att slänga in ett näve klyftpotatisar i ugnen och steka på ett gäng fläskkotletter
Servera till lammkotletterna med ugnsrostad potatis och grönsallad. 2 st lammkotletter. Torka av kotletterna med hushållspapper och snitta dem i fettkanten
Om man kör motorvägen österut från Marseille kommer man snart till kustbergen runt Cassis. Vi gjorde det i somras och fick känna hur bilen sackade i de branta backarna
Ska jag köpa lammkotletter så att jag själv blir nöjd försvinner en Linné. 300 g Chevre Chacroux (bredbar chèvre i liten pyramidbox). 300 g Chevre Chacroux (bredbar chèvre i liten pyramidbox)
Passar jättebra till en grillad biff eller lammkotletter. Toppa ev med lite chevre sista 5 minuterna. Ursprungsreceptet kommer i från en av Jan Mårtenssons Homan böcker
Ät gratängen som en vegetarisk ensamrätt, servera stekta/grillade lammkotletter, revbensspjäll eller fläskfilé till, det är lika gott med vilket som kan vi intyga
Lägg lammkotletterna i dubbla plastpåsar och häll i marinaden. Lägg lammkotletterna och sparrisen på tallrikarna och häll några droppar balsamvinäger och olivolja av god kvalitet runt omkring
Men hallå vad gott det här blev då, det bästa på länge. Mannen är ingen lammälskare, bara när det är filé men det blir ju bara godare med ben och fettkappa tycker jag
Lägg det stekta i en ugnsfast form, stek resten av potatis, paslternacka och lök på samma sätt, lägg i formen och låt stå i ugnen ca 20 minuter i 200 grader medan du steker lammkotletterna. 4 lammkotletter
Stek resten av potatis, palsternacka och lök på samma sätt, lägg i formen och låt stå i ugnen, cirka 20 minuter, medan du steker lammkotletterna. 4 lammkotletter
Servera till lammkotletterna med ugnsrostad potatis och grönsallad. 2 dubbla lammkotletter. 1. Torka av kotletterna med hushållspapper och snitta dem i fettkanten
Sätt ugnen på 175 grader. Putsa, dela lammfiléerna på mitten och lägg dem i en plastpåse. Blanda ingredienserna till marinaden och häll den färdiga marinaden i påsen och förslut väl