Nu är det bara att lägga upp de nygrillade lammkotletterna tillsammans med de ugnsbakade tomaterna, oliverna och grillade paprikorna som du fyller med basilika och fårostcremén
Fiska upp rosmarinen, mixa ner grovhackad basilika och smör med handmixer. Snitta lammkotletternas fettrand, krydda och stek dem hastigt på båda sidor i smöret på hög värme
Lammkotletter med paprikasalsa och kokt potatis. en hand färsk basilika. Ställ lammkotletterna på högkant i stekpannan så att fettet blir riktigt brynt och krispigt
Blanda parmesanost, senap, basilika och peppar till en massa och bred över lammkotletterna. Lägg palsternacka och morot på tallrikar och lägg lammkotletterna ovanpå
Ugnsbaka i 10 minuter och dekorera sedan med färsk basilika. Stek under tiden lammkotletterna i olivolja, ca 2-3 minuter på varje sida. 37 E% 4 st lammkotletter , stora med ben. 1 basilika , färsk
1 basilika. 30 st lammkotletter. Helstek kotlettraden i ugnen på 150º i 10 minuter och krydda. Ta sedan ut raderna och slå in dem i folie och låt dem stå tills det är dags att servera maten då man skivar upp köttet i kotletter som man snabbt ger ett grillmönster med het grillpanna