Lägg alla ingredienserna till salladen i en kastrull, sätt på lock och låt koka upp. Salta och peppra köttet, bred på senapen och vänd den sedan i uppvispat ägg och pankomjöl
Vispa upp ägget på en annan tallrik och blanda panko, ost och rosmarin på en tredje. Vänd kotletterna i mjöl, sedan i uppvispat ägg och sist i pankoblandningen
Häll uppvispat ägg på ett annat fat. Vänd sen kotletterna först i ägg och sen i ströbrödsblandningen. Smält smöret i en ugnssäker form i ugnen och lägg sedan in kotletterna i formen
vid servering forma gärna cremen till ett litet ägg. 12st Lammkotletter med ben, beräkna ca 3st till 2st per person beroende på tillbehör½dl Glaze med mild rökig tonSalt & svartpeppar från kvarnSalladen
Lammkotletter, tsatsiki och grekisk sallad. Det hela går ut på att man grillar två gånger under kommande långhelg, och lägger på en hel del extra grönsaker, fisk och kött på grillen än man äter upp just då (kolen är ändå varm och det är mysigt att stå vid grillen så varför inte
1 glas vatten 2 glas smoothie (apelsin ingefära grönkål spenat) äggröra (2 ägg smör 0,5 msk ankfett) 90 g kabanoss. 1 glas vatten americano kvarg vaniljsmak / laktosfri 40 g sötmandel kokoschips kanel 2 kokta ägg havssalt. 2 ägg smör
Maken grillade lammkotletter som hade legat i marinad hela dagen. Den blev riktigt god, men var svår att få ur formen så jag fick servera den så utan att lägga uppden på ett fat
Kyckling, Lammkotletter, halloumi, några hemmagjorda korvar, ”kycklingbollar inlindade i bacon”, potatisgratäng, tomat och koriandersalsa, sallad och något nytt dagen till ära grillat naanbröd
Pensla lammkotletterna med grillolja. 7 ägg. Grilla 2-3 min per sida. Saltaoch peppra. Servera med grillad tomat, sallad, basilikasås med fetaost och bakadepotatishalvor