lammkött. Glaserade grönsaker med lammrostbiff och rosmarin- och vitlökssmör. Eftersom vi skulle äta lammkött till valde jag timjan och rosmarin, men även andra kryddor fungerar självklart beroende på vad man ska äta till
Spetten kan göras på lammentrecote, lammrostbiff eller lamminnanlår. 600 - 800 gram lammkött (entrecote, rostbiff, innanlår). Skär lammköttet i cirka 2 cm stora bitar. 600 - 800 gram lammkött
Mmm, lammkött. Oxfilén visade sig inte vara en oxfilé, utan en lammrostbiff. Oxfilén som visade sig vara lammrostbiff, var kanske det enda jag kunde identifiera som användbart utan en grundligare obduktion med efterföljande dissekering
Det varmare låglandet producerar sitt lammkött först och det. Sen lyxade vi med Lammrostbiff från Wales som vi först brynde på och sen tillredde klart i ugnen
Skär rått lammkött i kuber, ca 2,5 x 2,5 cm. 600 gram lammrostbiff. Klyfta rödlök och sära klyftorna. Varva kött och lök på grillpinar, salta och peppra