Servera tillsammans med vitvinssabayon, stekt svampmed rotfrukter och ugnspotatis med gremolata. Mixa dem med pinjenötter, vitlök och olja till en knallgrön röra
Fortsätt med att bryna svampen och det små blomkåls-knippena i stekpannan, tillsätt en lagom mängd färsk timjan,salta och peppra samt smaka av, fördela därefter den stektasvampen och blomkålen jämt på varje tallrik
Tillsätt löken (grovhackad), svampen, paprikan (skivad)och vitlöken och låt fräsa i fem minuter. Häll i lite vegetabilisk olja i en stor gryta med lock som går att ställa in i ugnen och bryn köttet lätt
Blanda i salladen och servera med köttet i skivor och björnbärssåsen. Lägg köttet i en ugnssäker form, krydda med ½ tsk salt och 1 krm peppar. med majsstärkelse, rör ner 1 msk smör. Grovhacka svampen och fräs den gyllenbrun 5-6 minuter i 1 msk smör. Häll av gnocchin och låt steka medsvampen på medelhög värme i 1-2 minuter. 700 g lammfilé. 250 g blandad svamp
Red ev av med majsstärkelse. Blanda i salladen och servera med köttet i skivor och björnbärssåsen. Mycket gott och inte alls svårt att tillaga - lite lyxigtIngredienser700 g fläskfilé (eller lammfilé)2 schalottenlökar3 dl rödvin1 1/2 msk balsamvinäger3 msk konc kalvfond1/2 tsk rosmarin1 dl björnbärsmarmeladev majsstärkelse (Maizena)250 g blandad svamp (t ex champinjoner, shiitake och ostronskivling)1 påse färsk gnocchi (500 g)1/2 påse sallad, t ex mâchesallad (35 g)smör, salt, pepparGör så här1. Krydda med 1/2 tsk salt och 1 krm peppar. Ugnsstek tills innertemperaturen är 55–60° C för lammfilé och 70°C för fläskfilé. Grovhacka svampen och fräs den gyllenbrun 5–6 minuter i 1 msk smör. Häll av gnocchin och låt steka medsvampen på medelhög värme i 1–2 minuter