Lammfilé500 g lammfilé rosmarin salt peppar, grovmalen (blandade sorter) smör, till stekning rapsolja, till stekning. 1Plommon- och rödlökskompott6 plommon, röda 1 rödlök 1 msk mango chutney salt peppar
Rullarna kan göras helt vegetariska, men jag kan också tänka mig att strimlor av snabbstekt biff eller lammfilé (mycket varm panna, rosa i mitten) kan fungera fint
Vill man göra det ännu lite festligare för kanske ett få utvalda, rekommenderar jag istället den Serranolindade lammfilén med friterad rotselleri, chevre- och mascarpone
Toppa med en liten tesked mango chutney. 2 dl riven västerbottenost eller annan stark hårdost1 dl crème fraiche1/2 citron, skaletsaltcirka 0,5 dl mango chutneySätt ugnen på 175 grader. 300 g lammfilé. Putsa lammfilén och skär i jämnstora bitar, cirka 2 x 2 cm. 300 g lammfilé