Grovhacka koriander och basilika och blanda ihop. Salta lammfiléerna och låt vila. 1 kruka färsk koriander. 2 lammfiléer. Stek lammfiléerna i olivolja och låt dem gå färdigt i ugnen tills de har en innertemperatur på 50 grader. 1 kruka färsk koriander. 2 lammfiléer
Rullarna kan göras helt vegetariska, men jag kan också tänka mig att strimlor av snabbstekt biff eller lammfilé (mycket varm panna, rosa i mitten) kan fungera fint
Efter fem minuter häller du i malen koriander,chilipulver, gurkmeja. koriander,. salt 2 tsk gurkmeja 1 msk spiskummin 1 msk malen koriander 1 tsk chilipeppar 1 hel kanelstång eller 2 tsk malen kanel 1 tsk stött kardemumma 4 tomater eller 1 burk krossade OBS ha inte vatten i då. 1 msk malen koriander
Lammfilén fick sällskap av långsamrostade orangea tomater, morotsslingor smaksatta med apelsin och korianderfrön, sötpotatis samt broccoli för den färska spenat jag tänkt slunga med vitlök, spiskummin och en aning citron hade jag inte
Garnera med korianderblad. 500 g lammfiléer, skuren i tunna strimlor. 2 tsk koriander pulver. 2 msk hackade färska korianderblad. Lägg i gurkmeja, korianderpulver, cayenne, och garam masala, rör om i ca 5 minuter, tillsätt 2 matskedar vatten. 4 kvistar färsk koriander, hackad. 500 g lammfiléer
1 tsk koriander , mald. 1. Putsa köttet och gnid in det med kryddorna samt salt och peppar efter smak. Hetta upp lite olja eller smör i en panna och stek köttet ca 5 minuter runtom
1 tsk koriander. Putsa köttet och gnid in det med kryddorna samt salt och peppar efter smak. Hetta upp lite olja eller smör i en panna och stek köttet ca 5 minuter runtom
Lägg salladen i en skål med basilika, mynta, koriander, tunt skivad salladslök, chilin (tunt skivad och fröna urtagna), finhackad ingefära och nötterna (rostade i torr panna)