Lammfilé med små tournerade färskpotatisar, picklade grönsaker samt dillsky. Lättrökt lax, matjessill och löjrom med smetana, rostade kavringsmulor, krasse, dill och gräslök
Det kokas ner i vitt vin med lite speciella kryddor och därefter kyls det ner i sitt spad och så avlägsnas allt kött och finfördelas eller hackas i små tärningar, läggs i botten på en tallrik med lite finhackad dill, rödlök och eller gräslök
Skiva lammfilén i mindre bitar. 400 g lammfilé. 2 msk hackad krasse (eller något annat grönt som gräslök, ärtskott. FacebookTwitterE-postPress ThisGoogle +1PinterestLinkedIn 400 g lammfilé. 2 msk hackad krasse (eller något annat grönt som gräslök, ärtskott
Väljer du lammfilé, stek färdigt direkt i pannan. finhackad gräslök. Bred ostkrämen på rundlarna, toppa hälften med räkor, hälften med löjrom och strö finhackad gräslök över
Huvudrätt - Lammfilé serverad med svamprisotto, rödvinssås och smörstekt Karl-Johansvamp. Blanda ost och cremefraiche, finhacka gräslöken och rör ner den