Lammfilé getost lammytterfilé recept

Lammytterfilé med rostad potatis

Lammytterfilé med rostad potatis

Putsa lammfilén och krydda den runtom med salt och peppar. Skär bort kanterna på getosten och stavmixa den med crème fraîche till en slät kräm
Lammfilé med potatisgratäng

Lammfilé med potatisgratäng

Lamm hör påsken till och den inleddes med att jag lagade lammytterfilé med potatisgratäng och en getost tsatsiki med mango

Lammytterfilé med getostgratäng

Putsa lammfilén och krydda den. Varva den i en ugnsfast form med ett rejält lager smulad getost. Sätt in lammfilén i ugnen när gratängen har varit inne ungefär 20 minuter. Jens Dolk 2 st lammytterfilé , ca 450 g
Grillad örtkryddad lammfilé

Grillad örtkryddad lammfilé

Kristin Johansson 4 personer, cirka 40 minuter Grillad örtkryddad lammfilé med råstekt potatis 400 g lammytterfilé 1. 5 tsk nymald svartpeppar 600 g potatis olja salt & peppar 1 dl crème fraîche 100 g getost smörgåskrasse 1 rödlök Så här 4 personer. 400 g lammytterfilé. 100 g getost

Lammfilé med svamp och morot samt getostkräm

Skär lammfiléerna mitt itu och lägg mitt på tallriken. Skär bort kanten runt getosten. Spritsa eller klicka på getostkrämen och garnera med oliver, crema di balsamoco och rucola