Lammfilé är fantastiskt, men jag har ju en förkärlek för kött med ben. 300 g Chevre Chacroux (bredbar chèvre i liten pyramidbox). 300 g Chevre Chacroux (bredbar chèvre i liten pyramidbox)
Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré. I fredags hade jag nöjet att få träffa mina medtävlande i Cono Sur Blogger Competition 2015
Lägg sedan lammfiléerna i en ugnssäker form och sätt i en köttermometer i en av filéerna. Kanelmarinerad lammfilé med granatäppelsmör och chévrepuré (4 port). Lägg lammfilén i dubbla plastpåsar och häll på marinaden och låt ligga i kylen ca 1 timme
Här är chèvremoussen serverad till stekt sparris som förrätt respektive som tillbehör/sås till stekt lammfilé med långsamrostade tomater – en enkel men ljuvligt god middag
Putsa, dela lammfiléerna på mitten och lägg dem i en plastpåse. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda ingredienserna till marinaden och häll den färdiga marinaden i påsen och förslut väl
Börja med potatis och chevrerullen. Rör ner smulad chevre, bladpersilja, salt och peppar. Servera köttet med potatis- och chevrerullen samt blandad sallad
Lammfilé som i Rom. Lammfilé som i Rom. Jag älskar lamm, och köper det gärna och ofta. Vilken bit det blir brukar oftast avgöras i affären beroende på vad de har