Igår åt vi lammfärskebab, tzatziki, stekt aubergine, rödlök och fetaost. Lammfärskebab 4 port. Idag är min lediga dag denna veckan men det känns som jag skall jobba, kan inte riktigt spänna av men jag jobbar på det
Egentligen stod den här rätten som lammfärskebab och serverades med stekta tortillabröd istället för med ris men vi hade inga tortillas hemma och det kändes lite mer som en komplett måltid med ris till
Här kommer tips på riktig somrig mat, grillad lammfärskebab. Lammfärskebab. Hej på er. Här är det sommar på riktigt nu och det är så härligt att se barnen springa iväg till skolan i svala sommarklänningar
Jag beställde som vanligt lammfärskebab till förrät, spenat och indisk ost till sidorätt och provade på en kycklingrätt i tomat- och grönsakssås till huvudrätt
1. Blanda färsen med salt, paprika, vitlök, chili och grädde. Forma färsen på pinnarna. 2. Lägg spetten på smord plåt och stek överst i ugnen i ca 10 minuter
Blanda färsen med salt, paprika, vitlök, chili och grädde. Forma färsen på pinnarna. Lägg spetten på smord plåt och stek överst i ugnen i ca 10 minuter