Lammfärsfyllda recept

Lammfärsfylld squash

Lammfärsfylld squash

Fräs lammfärsen smulig i stekpannan utan matfett. Tillsätt hackad bananschalottenlök och vitlök, och låt fräsa med några minuter
Lammfärsfyllda auberginer

Lammfärsfyllda auberginer

För 2 pers. 1 aubergine. 200-250 g lammfärs. 1 mozarellaboll. en halv burk mutti tomatkross. 1 liten gul lök, finhackad
Lammfärsfyllda squashbåtar

Lammfärsfyllda squashbåtar

Sätt ugnen på 225°. Dela squashen på längden. Gröp ur halvorna med en sked. Skär varje halva i 4 bitar. Skala och hacka löken
Lammfärsfylld paprika

Lammfärsfylld paprika

Sätt ugnen på 200 grader. Dela paprikorna på längden och ta bort kärnhus och mellanväggar (iåt skaften sitta kvar)
Lammfärsfyllda paprikor

Lammfärsfyllda paprikor

Sätt ugnen på 175°C. Skär av ett lock vid fästet på varje paprika. Kärna ur och skölj dem. Blanda lammfärs, keso och kryddor i en bunke
Lammfärsfylld spetspaprika med tzatziki

Lammfärsfylld spetspaprika med tzatziki

Stek färsen smulig i en stekpanna med olja. Låt pressad vitlök och kryddor steka med ett par minuter. Tillsätt hackade tomater och koka ihop i några minuter
Lammfärsfylld gul lök

Lammfärsfylld gul lök

Sätt ugnen på 200 grader. Skala lökarna och koka dem cirka 5 minuter. Fiska upp lökarna och låt dem svalna
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Lammfärsfylld paprika. 2 portioner. 350 kcal/portion. Måndag. Ingredienser. 2 paprikor. 5 msk mathavre eller ris för glutenfritt
Lammfärsfyllda squashbåtar med dipp

Lammfärsfyllda squashbåtar med dipp

Sätt ugnen på 225°. Dela squashen på längden. Gröp ur halvorna med en sked. Skär varje halva i 4 bitar. Skala och hacka löken
Lammfärsfylld paprika

Lammfärsfylld paprika

Lammfärsfyllda paprikor som gratineras i ugnen är jättegott. Ingredienser. 6-8 st paprikor 1 lök 2 vitlöksklyftor 1 kg lammfärs 2,5 tsk lamb rub kryddblandning 3 tsk persilja 3 dl krossade tomater salt efter smak
Lammfärsfyllda canneloni

Lammfärsfyllda canneloni

Tog upp lammfärs ur frysen igår och efter lite funderande under dagen så kom jag och tänka på canneloni