Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
det blir det i den soltorkade tomatcremen istället. Mixa de soltorkade tomaterna med olivoljan i en mixer väl, tillsätt smuilad fårost och grekisk yohgurt, krydda med svartpeppar
Grovhacka sedan de soltorkade tomaterna. 1/2 burk soltorkade tomater. 1/2 burk soltorkade tomater. Lammfärsbiffar med fetaost, couscoussallad och tomatsalsa
Jag gjorde en enkel dippsås till gjord på turkisk yogurt och kräm av soltorkade tomater. Jag åt av den maten jag lagade igår som var lammfärsbiffar med sötpotatis och dippsås
Kör soltorkade tomaterna i en mixer till en kräm. Receptet är för 3-4 personer Biffarna 500 gram lammfärs 1 gul lök 1 burk soltorkade tomater i solrosolja 1½ dl grädde 2 msk potatismjöl Salt o vitpeppar Färsk rosmarin – ett knippe, finhackad. 3-4 personer Biffarna 500 gram lammfärs 1 gul lök 1 burk soltorkade tomater i solrosolja 1½ dl grädde 2 msk potatismjöl Salt o vitpeppar Färsk rosmarin – ett knippe, finhackad
Lammfärsbiffar med Soltorkad tomat4 port500 g färs5-7 soltorkade tomater (beroende på storl)1 dl grädde1 vitlöksklyfta1 tsk salt1. 5 kryddmått nymalen svartpeppar1 dl mycket finhackad rödlökBlanda soltorkade tomater, grädde, vitlök, salt och peppar i en bunke
5-6 finhackade soltorkade tomater i olja (viktigt att de legat i olja, annars för hårda). 5-6 finhackade soltorkade tomater i olja (viktigt att de legat i olja, annars för hårda)