Blanda creme fraiche med sambal oelek, smaka av med salt. Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Tillsätt ägg, sambal oelek, salt och peppar och forma färsen till portionsstora pannbiffar. För några dagar sen gjorda jag lammfärsbiffar med fetaost och till det hitta jag ett recept med krossade tomater och mango chutney
sambal oelek. auberginegratäng. Värm ugnen till 200°. Skiva auberginen i 1/2 cm tjocka skivor. Salta skivorna och låt dem ligga och vattna ur i minst 15 minuter
När biffarna är färdigstekta gör jag sås direkt i pannan med grädde, färska örter, hackad rödlök, salt, peppar, sambal oelek och ytterliggare fetaost och tomater