Lammfärsbiffar provencale recept

Lammfärsbiffar provencale

Lammfärsbiffar provencale

Lammfärsbiffar 4 portionerca 800 g lammfärs4 pressade vitlöksklyftorherbes provencale (torkade franska örter)1 ägg0,5 dl matlagningsgrädde2 msk havreklisaltsmörFräs den pressade vitlöken i lite smör tills den blir gyllenbrun och smakerna frigjortsLåt havreklin, grädden och ägget dra tillsammans en stund så att havren svällerMortla de torkade örterna meden tesked saltFör att få biffarna riktigt kompakta, som en wallenbergare, valde jag att köra alla ingredienser till en smet i matberedaren
Lammfärsbiffar med färsk-ost

Lammfärsbiffar med färsk-ost

Lammfärsbiffar med färsk-ost, 4 portioner. 1½ msk örtkryddor provencale (du hittar på frysdisken). Lammfärsbiffar med färsk-ost, 4 portioner. 1½ msk örtkryddor provencale (du hittar på frysdisken)