Lammfärsbiffar. Finhacka lök och vitlök och fräs mjuk i olivolja. //Malin Lammfärsbiffar. Stek i smör och olivolja tills de har fin färg och en innertemp på ca
Vin är ju en måltidsdryck, så det behövdes en kompis till vinet och den kompisen blev lammfärsbiffar med soltorkade tomater och fetaost som serverades med klyftpotatis smaksatt med rosmarin och en röra på creme fraiche smaksatt med salt och tomatröra (tomater,olivolja och basilika)
Forma till biffar och stek till gyllene i olivolja. olivolja, till stekning. olivolja. Till servering grönsallad tomater rödvinsvinäger olivolja salt och peppar
Stek dem i smör och olivolja till fin färg. Lammfärsbiffar med smak av rosmarin, vitlök och citron 500 g lammfärs 1 eko-ägg 1 st eko-citron och finstrimlat skal därav 2 st klyftor av vitlök 1 msk färsk rosmarin salt och svartpeppar 1
11 msk smör + 1 msk olivolja, att steka i. 11 msk olivolja1. Stek på medelhög värme med både smör och olivolja i minst 10 minuter eller tills biffarna fått fin färg
Smaka av med salt och peppar och ringla över olivolja. 11 msk olivolja. 1Grilla eller stek lammfärsbiffarna och servera dem tillsammans med myntatzatzikin, ugnsbakad klyftpotatis och en god sallad