Idag bjuder köket på saftiga lammfärsbiffar. Lammfärs är väldigt gott tycker jag men dessa biffar går även att göra på nötkött om man hellre föredrar det
Har ni inte testat att göra lammfärsbiffar med fetaost i så gör det. Ingredienser lammfärsbiffar800 g lammfärs1 pkt fetaost1 gul lök2 msk ströbröd1 dl matlagningsgräddeca 2-3 msk örtkryddor som tex herbes de provence1 äggsalt och pepparBörja med att lägga ströbröd och grädde i en skål
Vänd runt potatisen och alla andra ingredienser på en plåt och baka av ca 40min på 200g i ugnen, känn på en morot som brukar vara hårdast att de är klara. 200g i ugnen, känn på en morot som brukar vara hårdast att de är klara
Lammfärsbiffar med senapsfrön. 1/2 morot. 1/2 morot. Lammfärsbiff med senapsfrön. Här hittade jag minsann ett inlägg som jag inte lagt in för fotot är så himla dåligt
Dagens middag blev något så gott som lammfärsbiffar med fetaost, persilja och vitlök, serverade med marinerade morötter, kokta färska rödbetor toppade med riven getost och ris
Mosa potatisen och blanda den med färsen. Forma färsen till två biffar och krydda med salt och peppar. Stek biffarna i en stekpanna med smör- och rapsolja, 6–8 minuter per sida, tills de är genomstekta