Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlök och rosmarin från husets täppa
Blanda färs, vitlök och kryddor och forma till biffar. Pensla biffarna med olivolja och grilla ca 3-5 minuter på varje sida. 4 st vitlöksklyfta(or) , finhackade
Blanda färs, pressad vitlök, timjan, smulad fetaost, salt och peppar noga i en bunke. Hetta upp en stekpanna med olja och fräs grönsakerna i ett par, tre minuter
Tryck till vitlöksklyftornamed sidan av kniven. I med oregano, en nypa salt och peppar. Grovhacka oliverna och blanda med lammfärs, vitlök, smulad feta, oregano samt salt och peppar
Blanda färsen med lök, vitlök, ägg, citron, salt, peppar, spiskummin och rosmarin. Det var liksom upplagt för grillning av dessa lammfärsbiffar i helgen, då aprilvädret plötsligt visade sin sida med världens hagel/regnskur
Skär fetaosten i små kuber och pressa vitlöken. Lammfärsbiffar. Pressa ur all vätska med händerna. Blanda ost, vitlök, lammfärs, oliver, salt, peppar och ägg i en bunke