Tillsätt ägget i färsen, blanda i vitlök och rosmarin, krydda med salt och peppar. Det finns flera fina sätt att smaksätta sitt lamm på och idag föll lusten till smakvännerna citron, samt vitlök och rosmarin från husets täppa
Dagens recept är på riktigt goda lammfärsbiffarmed smak av citron och rosmarin. Men det här är inte vad jag ska äta ikväll, för nu har jag intagit Marys plejs och ser fram emot att bli bortskämd med något riktigt gott
Servera med gril-lad haloumi och garnera medcitronskal och rosmarin. Blanda ner färs, ägg, citronskal, rosmarin, timjan, fond, salt och peppar och rör om till en fast smet
Strö citron och persilja över. rivet citronskal och hackad persilja till garnering. 600 g lammfärs 0,5 tsk kryddpeppar 1 klyfta vitlök, pressad 1 tsk senapskorn, stötta 1 liten gul lök, riven 1 förp bacon salt och svartpeppar rivet citronskal och hackad persilja till garnering Ugn
Biffarna serverades med tillbehör som pitabröd, sallad med fetaost, myntayoghurt (grekisk yoghurt+ färsk mynta + salt) och citron (pressad över vid servering, så gott)
Går snabbt att slänga ihop och smakar underbart somrigt, fräscht och medelhavsaktigt. Vi åt bulgur till och en grönsallad med granatäppledressing och ett glas vin
Vill du fira söndagen med att laga något extra gott idag. Betesdjur bidrar till att hålla landskapen öppna och deras kött blir mer näringsrikt jämförbart med kött från djur som fötts upp på kraftfoder