persilja, basilika, dragon, svartpeppar, rosmarin, koriander och örter. Idag blev det lammfärsbiffarmed en kryddblandning ifrån Änga Gård som heter "Äventyrslusta" bestående av
Vi gjorde lammfärsbiffarmed broccoli och whiskeyädelostsås till. Båda recepten finns med i detta inlägg och jag garanterar er att om ni vill impa lite hemma nån dag så laga något av dessa recept
Så alltså, dagens recept till er gott folk blir därför en riktigt smaskig lammfärsbiff fylld med fetaost och smaksatt med rosmarin och timjan, väldigt goda vänner till lamm är de örterna
Med lammfärs är det ju gott att göra lammfärsbiffarmed fetaost i eller varför inte moussaka. Nedan en bild på lammfärsbiffar, brun sås och potatis som vi gjorde häromdagen
Smula brödet, hacka aprikoserna, hacka vitlöken och örterna. Då kopplade jag på min grekiska nerv och resultatet blev lammfärsbiffar, stekt halloumi och fetaostcréme
färska örter (timjan, rosmarin, basilika). 600 g lammfärs (går bra med nötfärs). Biffar0,5 rödlök 600 g lammfärs (går bra med nötfärs) färska örter (timjan, rosmarin, basilika) 100-150 g chèvreost 1 förp bacon salt (efter smak) peppar (efter smak)