Skogshallon, körsbär, vanilj, örter, ingefära och kanel. Lammfärs är riktigt gott tycker jag. Här blev det grillade biffar som fick sällskap av en somrig sallad, grillade grönsaker och två sorters såser
Lammfärsbiffar med gräddstuvad salladskål. Häll havregryn, rörsocker, kardemumma, kanel. 0,5 tsk kanel. Julen är över och det är dags att börja tänka på nyår
Blanda lammfärsen med 1 dl matlagnings yoghurt (spara resten till såsen), 1 msk olivolja, ½ tsk salt och 1 tsk kanel. Blanda 1 dl matlagnings yoghurt med 1 pressad vitlök, 1 msk olivolja, Smaka av med kanel och salt. 1 tsk kanel
Blanda lammfärsen med 1 dl matlagningsyoghurt (spara resten till såsen), 1 msk olivolja, ½ tsk salt och 1 tsk kanel. Blanda 1 dl matlagningsyoghurt med 1 pressad vitlök, 1 msk olivolja, Smaka av med kanel och salt. 1 tsk kanel
0,5 tsk kanel. Koka upp vattnet med kycklingfonden och häll i bulgurgrynen. Låt sjuda i cirka 10 minuter och ta sedan av kastrullen från plattan och låt bulgurgrynen svälla tills de har sugit upp allt vatten
Kanel. Salladen. Koka upp vattnet med kycklingfonden och häll i bulgurgrynen. Låt stå och sjuda i cirka 10 minuter och ta sedan av kastrullen från plattan och låt bulgurgrynen svälla till dess att de sugit upp allt vatten
1 tsk kanel. Blanda färsen med salt och vitlök. Tillsätt övriga ingredienser. Forma avlånga biffar. Lägg på galler och grilla i 250 graders ugnsvärme cirka 10 minuter