BalsamvinägerLammfärsbiffar. Lammfärsbiffar. Blanda smör och ströbröd i en bunke, låt svälla 10 min. Hacka under tiden chili och lök fint och stek i smör till fin färg
Tillsätt sedan tomatpuré, olja, balsamvinäger och vatten. 2 msk balsamvinäger. 2 msk balsamvinäger. Lammfärsbiffar med fetaost, couscoussallad och tomatsalsa
Blandade salladen med en vinägrett på olja, balsamvinäger, salt och peppar. Ännu ett recept på lammfärsbiffar som jag hittade i Laga Lätt (10/11). Lammfärsbiffar500g lammfärs2 ägg1 msk dijonsenap50 g västerbottenost eller parmesansalt o pepparBlanda lammfärs, ägg, dijonsenap, riven ost, salt och peppar
Stek lammfärsbiffarna nästan klara. Lamm-rödbeta-chèvre-pinjenötter-rödlök-balsamvinäger är en kombo som liksom inte kan bli så fel hur man än gör, de är som polare som har så kul ihop att de kan rocka den allra tråkigaste av fester
Idag skulle vi ätit lammfärsbiffar med örter och dinkel. Jag vispade ihop Cesardressingen och gjorde en god sallad på grova biter med färsk vitkål och en dressing på vitlök, olivolja, balsamvinäger, salt och peppar det blir gudomligt och ack så enkelt
Ett alternativ är lammfärsbiffar som görs enligt receptet här fast att man formar biffar istället för köttbullar (finns även enkelt tsatsikirecept på samma post)