Lammbullar med citron4 port500 gr lammfärsrivet skal av en halv citron0,5 dl hackad persilja1 stor vitlöksklyftaen gnutta chilipulverhavssalt och färskmalen peppar efter smakForma till åtta stora bullar och stek på hög värme i lite olivolja så de får fin färg på alla sidor
Redan trött på sill & grill & jordgubbar. Eller är det bara en längtan efter annan mat. När annan-mat-suget sätter in brukar det bli thai-mat här hemma, inte sällan efter en vända till vår lokala take away
Stek sedan lammbullarna på medelvärme i en stekpanna med smör. Jag kan vara världens tråkigaste människa att semestra med eller så är det helt enkelt någon form av bokstavssjukdom jag lider av
Lamm är ett sådant kött som jag ätit väldigt lite, men så kom jag kom till Norge. Här äts det lamm lite nu och då och många festmåltider är lagade just på lamm eller får
Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda löken och lammfärsen med bulgurn. Tillsätt kryddor, salt och persilja och blanda alltsammans väl