Lammbullar recept

Lammbullar med fetakräm

Lammbullar med fetakräm

Låt lammbullarna steka med de sista 5 minuterna, eller tills de är genomstekta. Sätt ugnen på 225 grader
Lammbullar med citron

Lammbullar med citron

Lammbullar med citron4 port500 gr lammfärsrivet skal av en halv citron0,5 dl hackad persilja1 stor vitlöksklyftaen gnutta chilipulverhavssalt och färskmalen peppar efter smakForma till åtta stora bullar och stek på hög värme i lite olivolja så de får fin färg på alla sidor
Lammbullar med oliver

Lammbullar med oliver

Blanda färs, mjölk, vitlök, oliver, ägg och kryddor. Forma smeten till 20 stora köttbullar. Bryn köttbullarna i smör-&rapsolja i en stekpanna
Lammbullar med yoghurtsås

Lammbullar med yoghurtsås

Låt var och en göra sin wrap med bröd, salladsblad, lammbullar, yoghurtsås och lime. Blanda färs, salt och spiskummin i en bunke
Kofta – smakrika indiska lammbullar

Kofta – smakrika indiska lammbullar

Redan trött på sill & grill & jordgubbar. Eller är det bara en längtan efter annan mat. När annan-mat-suget sätter in brukar det bli thai-mat här hemma, inte sällan efter en vända till vår lokala take away

KÖTTBULLAR PÅ LAMMFÄRS

 Stek sedan lammbullarna på medelvärme i en stekpanna med smör. Jag kan vara världens tråkigaste människa att semestra med eller så är det helt enkelt någon form av bokstavssjukdom jag lider av
- Recept På Dietmat / Smalmat

- Recept På Dietmat / Smalmat

Lammbullar med gnocchi. 2 portioner. 450 kcal/portion. Fredag. Ingredienser. 250 g lammfärs, max 12 %. ½ gul lök, riven
Lammbullar med oliver

Lammbullar med oliver

Blanda färs, gräddmjölk, vitlök, oliver, ägg och kryddor. Forma smeten till 20 stora köttbullar. Bryn köttbullarna i smör&rapsolja i en stekpanna
Lammbullar med timjan och tomat

Lammbullar med timjan och tomat

Gott lamm mitt i veckan. Ingredienser 4 personer500 gr lammfärs ekologisk1 ägg ekologisk1 dl skorpmjöl ekologisk2 dl vattensalt och pepparsåsen1 rödlök i grova tärningar ekologisk2 msk
Lammbullar

Lammbullar

Stek i stekpanna i ca 8-10 minuter till lammbullarna är genomstekta. Häromdagen såg jag ett recept på lammfärsbullar och blev sugen på det
Lammbullar med myntakål

Lammbullar med myntakål

Låt ströbrödet svälla med vatten, salt och peppar 10 minuter. Skala och grovtärna potatisen och sätt den i kok under tiden
Lammfärsbullar

Lammfärsbullar

Lamm är ett sådant kött som jag ätit väldigt lite, men så kom jag kom till Norge. Här äts det lamm lite nu och då och många festmåltider är lagade just på lamm eller får

Lammbullar med bulgur

Koka bulgur enligt anvisning på förpackningen. Låt svalna. Blanda löken och lammfärsen med bulgurn. Tillsätt kryddor, salt och persilja och blanda alltsammans väl

Lammbullar med koriander

Stek lammbullarna tills de fått fin färg på båda sidor. Låt vetekliet svälla i ölet i en stor skål i ca 10 minuter