Bräserad lammbog. 1 lammbog med ben. 3 dl torrt vitt vin. Bryn lammet runt om i en het stekpanna. Lägg i en kastrull tillsammans med alla andra ingredienser
Skiva ner vitlöksklyftorna, lägg ner rosmarin, timjan och häll på vinet. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 3 dl rött vin. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 3 lagerblad 3 dl rött vin
slutligen kunde en tallrik med lammbog, rödvinssky och rostade rotsaker serveras. Det blev den godaste lammbog jag ätit, att det dessutom är så lättlagat gjorde inget alls
Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
Salta och peppra köttet häll lite vin och vatten i fomen och lägg över några kvistar rosmarin. vin. Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog
Salta och peppra köttet häll lite vin och vatten i fomen och lägg över några kvistar rosmarin. vin. Bryn 1-1 1/2 kilo lammbog runtom i stekpannan, så att den får fin yta. 1-1 1/2 lammbog
Tillsätt lammbogen (bacon el. Med svamp, potatis, selleri, vin och lamm. Fond, vatten och vin. Med så mycket vin så är det nog inte dumt med lite socker
Lägg lammnackarna/lammbogen i varsin kokpåse (lägg dubbel påse, min börja genast och läcka, man vill ju inte att allt det goda rinner bort) (finns att köpa i vanliga mataffärer) och häll på öl, vin och kryddorna
½ dl vitt vin. ½ dl vitt vin. 7 hg benfri lammbog. Slå i vinet, lägg på locket och ställ in värmen på låg och låt grytan gå i 5 timmar. 7 hg benfri lammbog. Slå i vinet, lägg på locket och ställ in värmen på låg och låt grytan gå i 5 timmar Dra sönder köttet med hjälp av två gafflar och rör runt i grytan