½ msk torkad timjan. Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
Nä, jag köper hellre två kilo lammbog. Lägg ner lammbogen, rör runt och var lite elak mot köttet. Grilla sedan bitarna med lammbog tills dess att köttet är saftigt rosa
Bräserad lammbog. 1 lammbog med ben. 1 liten knippe färsk timjan. Bryn lammet runt om i en het stekpanna. Lägg i en kastrull tillsammans med alla andra ingredienser
Skiva ner vitlöksklyftorna, lägg ner rosmarin, timjan och häll på vinet. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 1 kruka timjan. 1-2 kg uppskuren lammbog med ben. 1 kruka timjan
7 hg benfri lammbog. 1 tsk timjan. 7 hg benfri lammbog. 1 tsk timjan. Draget lamm bjuds det på i Mårtenssons virtuella kök idag, draget i vår nya crock pot som av förklarliga skäl står i vårt verklighetskök
Gjorde här om veckan en köttsoppa på lammbog, rosmarin, tomat och slutligen kål. 3-4 lammlägg, 1 burk konserverade körsbärstomater, 3 vitlöksklyftor, 1 gul lök, 2 morötter, 1-2 dl rödvin, några deciliter färdig lantbuljong, rosmarin, timjan, salt och peppar. 1-2 dl rödvin, några deciliter färdig lantbuljong, rosmarin, timjan, salt och peppar
1,5 kg lammkött för gryta med eller utan ben, hel fin lammnacke (som jag tycker är det godaste på lammet för gryta) benfria grytbitar eller skivad lammbog. 2 krm timjan
Med mig därifrån fick jag jättefina lammkotletter och lammbog. Igår tillagade jag kotletterna, det var extra roligt eftersom jag kunde smaksätta med färsk salvia, timjan och lavendel som jag plockade i örtagården