Lammbog med benet kvar har långlagats i ugnen med örter och vin för en härligt mustig smak, till bogen serveras ugnsbakade tomater och rostade sötpotatishalvor
7 hg benfri lammbog. 1 tsk salvia. 7 hg benfri lammbog. 1 tsk salvia. Draget lamm bjuds det på i Mårtenssons virtuella kök idag, draget i vår nya crock pot som av förklarliga skäl står i vårt verklighetskök
Med mig därifrån fick jag jättefina lammkotletter och lammbog. Igår tillagade jag kotletterna, det var extra roligt eftersom jag kunde smaksätta med färsk salvia, timjan och lavendel som jag plockade i örtagården
Kryddor efter smak - tex några kvistar timan, rosmarin, salvia osv. En lammbog/fläsksida (eller andra trevliga köttbitar, men ta inga för fina delarsåsom filé eller ytterfilé)
Vik upp lammbogen och gnid in med honung, vitlök och kryddor. 1 lammbog, ca 1½ kg. 1 tsk torkad salvia. Rulla ihop bogen och snitta ett rutmönster i fettkappan med en vass kniv