Detta är ett experiment signerat herr Mårtensson, ett experiment som han lagat till med både lammbog och, som i lördags, griskinder och båda tyckte vi att dom smakade lika gott
Tillsätt sötpotatis, svartpeppar, gurkmeja och ev mer salt om det behövs till grytan. 1-1,5 kg lammbog och gärna ett lammlägg. 1 tsk gurkmeja. 1-1,5 kg lammbog och gärna ett lammlägg. 1 tsk gurkmeja
Tillsätt gurkmeja, cayennepeppar efter smak och salt och rör runt någon minut. 500 g benfri lammbog, i bitar4 tsk färsk ingefära, skalad och finriven7 (japp. 5 tsk gurkmeja0. 500 g benfri lammbog. 5 tsk gurkmeja
½ tsk gurkmeja. Fräs den mixade blandningen med kardemumma, malen koriander, salt, gurkmeja och chilipowder på medelvärme tills blandningen börjar dofta, ca 5 minuter. 500 g lammbog eller bringa