Vildsvinsribs, älgribs, rådjursribs och lammribs stod på bordet och gästerna var allt från oskulder som åt ribs för första gången till vana köttälskare
Vi njöt av ostron, lax, vildsvin. Då bjöd vi på soppa, idag blir det lammgryta med härligt värmande kryddor och indiska smaker som kan lysa upp en grå höstdag som denna
Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas
Nu finns det tex kantareller, trattisar, och lingon, och som en extra skjuts med inspiration på vägen ligger det tillsammans med vildsvinskött och lamm och annat gott som passar bra till
Gris och vildsvin måste kanske upp över 65 grader en stund, medan älg kanske räcker att få upp i 60 om du gillar "rosa" och skall äta direkt eller frysa in för att sedan äta direkt. Jag älskar ett saftigt kött som rökts sakta till kanske 65 grader (iaf med nöt, lamm, älg)
Bind upp grisen/lammet på ställningen med ståltråd. Grillmarinad till Vildsvinet. Snitta upp små fickor runt om på lammet/grisen och spritsa i fyllningen