Till huvudrätt gjorde jag en grillbuffé med både kyckling, revben, lamm, karré och halloumi. Förrättsbuffé med diverse plockmat och lite olika röror och en välkomstdrink gjord på hemmagjord sockerlag med smak av rabarber och ingefära
Bra är blodgrapefrukt, citron, rabarber, hallon och jordgubbar. IFD-maten som lindrar inflammation. En måltid med socker och dåligt fett ökar halten inflammatoriska ämnen i blodet i minst tre-fyra timmar
Tranchera lammet och servera till mangosallad, svensk caesarsallad och bakad rabarber. Pensla lammet med glazen och lägg den andra rosmarinkvisten på toppen
Att helsteka ekologiskt lamm i kohage och att slå med lie. Då fick man fick bana sig fram till trädgårdslandet när man, innan hemfärd, lotsades av farmor B dit för plocka kassar fulla med rabarber, potatis, mangold och sockerärter
Knäckig rabarberpaj med vaniljglass. En hel natt stod den lilla lammsteken i ugnen och gottade. Lägg små bitar av rabarber i portionsformar och fördela smeten över
Varmrätt var lamm från gården, lammkorv, ugnsrostad potatis med rosmarin, grönsaker och skysås. Inkokt rabarber, salt karamellglass med smul och rabarbercrème
Chrisse gjorde det rätta valet när det gällde huvudrätt och fick in ett ljuvligt lamm. Desserten valde vi samma, då den kardemummakryddade pannacottan med rabarber lät så god
Till varmrätt serverades vårlamm från Sörmland med svart vitlök, spetskål och björkrökt potatis. glasrabarber med gräddfil, älgört och krossade drömmar
Kyckling marinerad och täckt av chermoula som är en kryddblandning från Nordafrika som främst används till att marinera fisk och skaldjur egentligen, men som passar lika bra till kyckling, lamm och grillat
Ska jag själv välja favorit så måste det bli vår grillade burgare på nöt och lamm. Jordgubbar och rabarber är en smakfull kombination och att sedan cheesecaken är lätt att göra är ju inte heller fel
Kan jag bara säga vår fantastiska Dessert från EM Varma äpple fyllda med plommonkompott, skalad Ananas som är skårad och fylld med vår egen glace som består av blåbär, rabarber, på detta blir det fikon, egen gjord Vaniljsås och en klyfta av galia melon
Bra är blodgrapefrukt, citron, rabarber, hallon och jordgubbar. Det står t ex på om autoimmun kost följande om vad man bör undvika att äta för att motverka inflammationer, alltså vad jag förstår också vad som kallas Antiinflammatorisk och IFD-kost
Vårgrönsaker och lamm är en storfavorit eller färsk fisk av alla det slag. Vaniljglass med rökta pecannötter och grillade spröda rabarber som man sen canderar lätt