Smaklig måltid 700 g lammytterfilé. Ugn. 150°. Krydda köttet med salt och peppar och bryn runt om i smör. Blanda finhackade örter med hackad vitlök och lök och vänd köttet i blandningen
Vissa kanske tänker att det låter konstigt med rödvinsås till lamm, man brukar ha vitt vin till lamm, men det finns faktiskt en hel del rött vin som passar till lamm och det var det vi använde
Dela lammracksen och servera med puré, rödvinsås. Rödvinsås med smak av rosmarin. I veckan kom jag över färska fina lammracks och kunde inte motstå att köpa dom
Lammstek, rödvinsås och rättikagratäng. Det var den sista stackars delen av lammet vi köpte i höstas som fick vika hädan för våra hungriga magar, kvar i frysen finns endast de där tunna, tunna spjällen som vi har tänkt grillen ska få smaka på i sommar
Påsken är inte bara sillens högtid det är också en högtid då det äts mycket lamm. Jag tycker att lamm är fantastiskt gott och vi lagar verkligen mycket lamm härhemma i perioder
Lammracks med ostronskivlingssallad, parmesancréme och rödvinsås. Idag ska det lagas lammracks. Strö flingsalt över lammracksen, ha tandpetarna i givakt och gå loss