Hade tur och hittade svenska lammracks på ICA. Kapris- och ramslöksvinägrett. Det brukar bara finnas lammracks från Nya Zeeland och det känns på något sätt fel att köpa kött från andra sidan jorden
Klyftpotatis med bacon, rödlök och kapris, så gott. Vi köpte ett lamm och styckade och lade in i frysen för ett tag sedan, visst är det lite att pyssla med men sååå värt det om man får tag på bra kött
Underbart god lammstek där köttet blev fantastiskt mört och saftigt. Lägg lökklyftor, halva vitlöken och rosmarin i en långpanna och lägg lammsteken ovanpå
Nattfisket, ordvitsarna, champagneprovningarna, kalixlöjromen, badmintonen, matlagningen, den hemgravade laxen, det självuppfödda lammet, fler ordvitsar och solbadandet avlöste varandra
Till huvudrätt gjorde jag en grillbuffé med både kyckling, revben, lamm, karré och halloumi. Grovhacka sardellerna och lägg i dem i kastrullen tillsammans med kaprisen och de krossade tomaterna
Lägg örter, vitlök, sardeller och kapris på en stor skärbräda och hacka allt ganska fint. Tog upp ett gäng hela lammracks samt en bit entrecoté på ben ur frysen inför att goda vänner skulle komma på besök
Med hjälp av oliver, kapris, rosmarin och vitlök får kycklingen en smak av Grekland. Vi börjar med några förslag på varmrätter och vi har valt att lyfta fram lamm, kyckling och lax lite extra, eftersom det enligt Håkan är det just dessa tre som är mest poppis som påskmat